Despre Handmade Revolution

Povestea noastra

Handmade Revolution a început cu o mașină de cusut salvată din drumul către fier vechi și multă pasiune. Nu am știut de la început că vom modela pielea dar am știut din prima clipă că ne dorim să punem priceperea noastră  la treabă și să ne dedicăm trup și suflet meșteșugului.  

În urmă cu ceva ani, Cristi, meșterul nostru, deschide drumul pentru ceea ce avea să devină mai târziu HMR când recupereză o mașină de cusut abandonată de fosta proprietară. Simpatica mașinărie vine ca un semn, într-un moment în care Cristi își căuta drumul profesional. A fost iubire la prima vedere și de atunci sunt nedespărțiți. Mașina de cusut i-a rămas fidelă din acea zi, a dat viață sutelor de brățări și căciuli pentru „headspin” ce poartă marca HMR și are locul ei de cinste și astăzi în atelierul nostru.

De ce piele? Ne place la nebunie cum miroase. Și da, la noi în altelier chiar miroase a piele. Și ne mai place versatilitatea ei. Diversitatea texturilor, culorilor. Pielea are personalitate, spune de fiecare dată o poveste. Cea pe care ți-o dorești. Ne-am jucat multă vreme cu ea, i-am aflat tainele, capriciile, ne-am împrietenit și facem echipa bună. Suntem împreună nerăbdători să transformăm visele voastre în brățări.

De ce brățări? Cristi este „vinovat” și pentru această alegere. Aflat în căutarea unui cadou, s-a oprit în fața unei vitrine cu … brățări de lux din piele. Deși lucrate bine, cu finisaje impecabile, nu l-au convins. Nu spuneau o poveste, erau monotone. Ideea de a crea brățările din piele a venit natural. A știut de la început că poate crea piese de o calitate cel puțin similară. După lucru intens în atelier, astazi ne lăudăm cu brățări finisate impecabil, la care detaliile fac diferența. HMR înseamnă nu numai cea mai bună piele, lucrătură impecabilă, ci mai ales o brățară cu poveste. Povestea ta. Și o parte din noi.

HMR înseamnă handmade 100%. De când alegem pielea și până când brățara ajunge pe raft, lucrăm doar cu mâinile, deja celebra mașină de cusut și ceva unelte de tăiat și găurit. Ne dedicăm trup și suflet fiecărei brățări. Investim pasiunea, priceperea și timpul nostru în fiecare exemplar în parte.

Cristi – fondatorul și meșterul HMR

Cristi este omul cu ideea HMR și cel care dă viață fiecărei brățări sau căciuli „headspin”. Experiența de 8 ani de dans în trupa Supersonic Crew, dar și anii dedicați meseriei de barman l-au ajutat să se dezvolte. Pasiunea lui pentru mestesug si mai ales pentru piele, precum si talentul artistic s-au transmis din generatie in generatie, strabunicul sau, fost tapiter, fiind primul din familie care a dat viata pielii.

Dacă îl veți întâlni la atelier, la un târg sau la un alt eveniment HMR, veți descoperi un om vesel, din cale-afară de optimist și extrem de atent la detalii. Își dedică tot timpul și talentul proiectelor HMR și îi place la nebunie să stea de vorbă cu fiecare client în parte, să-i afle povestea, să-i recomande brățara HMR care i se potrivește sau să creeze împreună cu el un model personalizat. Este curios din fire, asa ca sa nu va mire micul interogatoriu la care v-ar supune pentru a va afla povestea pe care sa o transforme apoi in bratara.  

Când nu meșterește în atelier, pe Cristi îl puteți găsi fie la pescuit, fie în bucătărie, gătind probabil captura.

Citat favorit: „Succesul reprezintă capacitatea de a trece de la un eșec la altul fără a-ți pierde entuziasmul.” – Winston Churchill 

Contact

[email protected]

Telefon:
0765.940.976 Cristian Stanescu

Str. Ion Minulescu 67-93, in incinta FLAROS SA, Bucuresti, Romania
Luni-Vineri: 10:00 – 18:00

Updating…
  • No products in the cart.